Начало Други Осем екстремни трасета на OFF ROAD SHOW & EXPO!

Осем екстремни трасета на OFF ROAD SHOW & EXPO!

45
0

Осем екстремни траял-трасета ще бъдат изградени за най-адреналиновото събитие в столицата през юни – Off Road Show & Expo, което ще се проведе на 18 и 19 юни на зелените площи до Sofia Ring Mall. На тях майсторството си ще покажат над 40 топ професионалисти, сред които Иван Попов, Светослав Христов – Ети, Красимир Данаилов и др. 

Траялът е най-тежката, но и най-атрактивна дисциплина в офроуда – зрелищна битка между човек и машина! На пръв поглед непреодолимите препятствия подлагат участниците и техните специално подготвени автомобили на максимално изпитание.

На 18 и 19 юни публиката ще има страхотната възможност да наблюдава зрелищното шоу и атрактивните технически изпълнения на екипажите от непосредствена близост. Това ще се случва напълно безопасно, благодарение на специални двойни зони за сигурност.

Посетителите на Off Road Show & Expo ще могат да наблюдават майсторското каране на топ професионалисти и истински легенди в офроуда като Иван Попов, Светослав Христов-Ети, Красимир Данаилов и много други.

2-дневното Off Road Show & Expo ще е напълно безплатно за посетителите благодарение на подкрепата на „Еврохолд“ и ProAuto by Geotrading. То е част от хайлайф концепция на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да бъде не само място за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство. Основен медиен партньор на събитието е dir.bg.