Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Аферата „Хорнер“: Съпругата на шефа на Ред Бул унижена от изтеклите снимки...

Аферата „Хорнер“: Съпругата на шефа на Ред Бул унижена от изтеклите снимки на предполагаеми разговори на мъжа ѝ

4000
0
Кристиан Хорнер, Гери Халиуел, Гери Хорнер
Кристиан Хорнер и съпругата му Гери; снимка: Ред Бул Контент Пуул

Съпругата на Кристиан Хорнер Гери Халиуел била невероятно унижена от изтеклите снимки на предполагаеми разговори и кадри на мъжа ѝ. Информацията е на британския таблоид „Дейли Мейл“. Снощи всички шефове на отбори във Формула 1, Либърти Медия, Стефано Доменикали и журналисти получиха файлове под наименованието „Кристиан Хорнер доказателства“. Това се случи ден, след като обвиненията срещу ръководителя на екипа от Милтън Кийнс бяха снети след едномесечно разследване. Все още не е ясно дали кадрите са истински.

Реакцията на Хорнер бе кратко изявление, с което той отново отхвърли обвиненията и бе категоричен, че няма да коментира анонимни спекулации. Ситуацията обаче оказва влияние на хората около него.

„Гери Халиуел е била „невероятно унижена“ след изтичането на серия интимни съобщения, които се предполага, че съпругът ѝ е изпращал на своя колежка“, пише „Дейли Мейл“.

Приятели на певицата, известна с участието си в прочутата поп група Спайсгърлс, коментирали, че тя тъкмо се радвала, че целият скандал най-после приключва.

„През цялото време Кристиан се кълнеше, че нищо не е станало“, е цитиран анонимен източник. „Гери живееше в един щастлив балон в продължение на много години. Мислеше, че е открила своя принц, своя рицар на бял кон и сега това… Мислеше, че всичко е отминало. Беше свръх доволна, когато научи, че обвиненията срещу Кристиан са свалени.“

„Разпнаха я, когато се събра с Кристиан, защото друга жена току-що му бе родила дете. Но тя работи упорито да се отърве от този имидж на двамата заедно – от впечатлението, че е съсипала нечия връзка. Сега всичко се срина. Сълзите спряха при оттеглянето на обвиненията в сряда, сега със сигурност са потекли отново. Това ще я съсипе.“

Споменатото дете е Оливия – дъщерята на Кристиан Хорнер с жената от връзката му преди Гали Халиуел. Тя се казва Бевърли Алън, двамата са заедно от 1999 до края на 2013 г., когато е родена Оливия, а Хорнер се събира с Халиуел. Твърди се, че отношението на шефа на Ред Бул Рейсинг към Бевърли и това, че я е напуснал толкова скоро след появата на бял свят на дъщеря им е причината неговите родители да откажат да присъстват на сватбата му с Гери Халиуел.

Хорнер и Халиуел пък се познават години преди да станат двойка. Срещат се за първи път през 2009 г. Певицата била гост на бившия собственик на търговските права на Формула 1 Бърни Екълстоун в Монако.

„Тя се разходи из питлейна, а аз бях с Рон Денис и Еди Джордан. Гери целуна Рон по бузата, направи същото с Еди и аз си помислих: „Добре, значи целувка по бузата“. Наведох се към нея, а тя просто ми подаде ръка!“, спомня си Хорнер години по-късно.

В продължение на половин година двамата пазят връзката си в тайна. През юли 2014 г. се появяват за първи път публично като двойка. Годежът им е обявен на страниците на вестник „Таймс“. Сватбата е в средата на май 2015 г., Екълстоун е кум на Хорнер. Синът им Монтагю е роден в края на януари 2017 г. Гери също има дъщеря от предишна връзка.