Начало Автомобили Акцентите от BMW на Автосалона в Париж

Акцентите от BMW на Автосалона в Париж

108
0

Последните резултати от продължаващата моделна офанзива на BMW заемат централно място на щанда на марката по време на Mondial de lAutomobile 2018 в Париж. Емоционално оформен дизайн, пионерска технология и още по-увлекателната форма на радост от шофирането определят характера на новите модели, които BMW представя на най-важното европейско автомобилно изложение за 2018 г.

Новите модели въвеждат новия дизайнерски език на марката в редица автомобилни сегменти и демонстрират значителен напредък в областта на цифровизацията, управлението, устойчивостта и динамиката при шофиране. Например, посетителите на Изложението в Париж ще се запознаят с първите модели, оборудвани с новата BMW Operating System 7.0, която създава напълно цифрово групиране в инструментален клъстер на контролния дисплей и позволява работата на операционната системата да се адаптира още по-точно към личните предпочитания на водача.

Допълнителните нововъведения включват BMW Laserlight и Асистент за водене в лентата, които вече са достъпни за нови модели от марката, както и уникалния Асистент за заден ход, който поема управлението при маневри на заден ход в тесни зони, с ограничена видимост.

Изборът на модели в серийно производство, които се очаква да бъдат пуснати на пазара в близко бъдеще, и разработките на иновативни технологии, които ще бъдат показани на посетителите на Парижкото изложение от 4 до 14 октомври 2018 г., също отразява стриктното изпълнение на стратегията NUMBER ONE> NEXT.

Корпоративната стратегия на BMW Group проследява областите на развитие, които са особено важни за бъдещото представяне на компанията, т.е. дизайн, автоматизирано управление, свързаност, електрификация и услуги. Напредъкът в тези области, демонстриран в Париж, подчертава водещата роля на премиум производителя в оформянето на бъдещето на индивидуалата мобилност.

От ключово значение е моделната офанзива на BMW в луксозния сегмент (с премиерата на новото BMW Серия 8 Купе), продължаващото разширяване на семейството BMW X с дебюта на новото BMW X5 и представянето на новото BMW M5 Competition от BMW M GmbH.

Акцентите:

Премиера на изложение за новото BMW Z4: нова интерпретация на класическата роудстър-концепция; емоционалният дизайн на каросерията, текстилният покрив с електрическо задвижване и ориентираното към водача оформление на кокпита излъчват пуристки спортен дух; три варианти на задвижване включително BMW M Performance автомобил BMW Z4 M40i (среден разход на гориво: 7,4 – 7,1 л/ 100 км; CO2 емисии: 168 – 162 г/км) с редови шестцилиндров двигател с мощност 250 кВт/ 340 к.с.; нова конструкция на окачването; екстремно здрава структура на каросерията; по-широките следи, по-компактното междуосие и оптимизираното тегло повишават пъргавината; централната позиция на седене допринася за интензивното изживяване при шофиране; BMW Operating System 7.0 с два 10,25-инчови цветни дисплея за арматурното табло и бордовия монитор.

Премиера на изложение на новото BMW Серия 8 Купе: ексклузивен спортен автомобил като старт на моделната офанзива в луксозния сегмент; новият дизайнерски език създава спортна естетика чрез изчистено оформление на повърхностите и прецизни линии; интериор, насочен както към лукса, така и към динамичното изживяване при шофиране; напредничаво оборудване по отношение на индикаторите и управлението, асистиращите системи и свързаността; разработени на базата на опита от моторните спортове задвижване и окачване; каросерията и свързването на окачването към нея с изключителна здравина за максимална пъргавина; нов V8 бензинов двигател с 390 кВт/ 530 к.с. при BMW M850i xDrive Купе (среден разход на гориво: 10,5 – 10,0 л/ 100 км); СО2 емисии: 240 – 228 г/км).

Световна премиера на новото BMW X5: четвъртото поколение на успешния Sports Activity Vehicle и основател на моделното семейство BMW X; новият дизайнерски език подчертава присъствието, увереността и стабилността в екстериора; разточителен, луксозно оборудван и гъвкаво използваем интериор с до 7 места за седене; модернизираното портфолио от задвижвания, новите системи за окачването и предлаганият за пръв път офроуд-пакет осигуряват спортна управляемост на пътя и уверена динамика по нестабилни настилки; иновативните асистиращи системи повишават комфорта и сигурността; BMW Live Cockpit Professional с BMW Operating System 7.0 като серийно оборудване.

Световна премиера на новото BMW M5 Competition: най-мощният и спортен вариант на новия High Performance седан на BMW M GmbH; V8 двигателят на BMW M5 Competition

(среден разход на гориво: 10,8 – 10,7 л/ 100 км; CO2 емисии: 246 – 243 г/км) с повишена с 19 кВт/ 25 к.с. до 460 кВт/ 625 к.с. мощност; оптимизираните реакции и специфичните настройки на окачването осигуряват изключителна динамика; ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,3 секунди; индивидуални тампони на двигателя; специфична за М спортна изпускателна система; 20-инчови М алуминиеви джанти; ексклузивни дизайнерски елементи.