Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Албон: Намирам доста позитиви в представянето ни днес

Албон: Намирам доста позитиви в представянето ни днес

966
0
Ред Бул Рейсинг
Снимка: Ред Бул Рейсинг

Представянето на Ред Бул в първите две тренировки на Гран при на Великобритания не беше според очакванията и на двамата пилоти. Макс Верстапен завърши съответно първи и четиринадесети в първата и втората тренировка, а съотборникът му Алекс Албон четвърти и втори.

Тайландецът направи едва 13 обиколки във втората тренировка на Силвърстоун заради катастрофата му, която доведе до показване на червен флаг.

”Намирам доста позитиви в представянето ни днес, въпреки инцидента в края на втората свободна тренировка. Добре съм и не съм се чувствал зле. Ще прегледам видеото и ще съм сигурен какво точно се случи. В цялостен план, мисля, че направихме крачка напред с отбора. Очаквахме по-лошо представяне днес, но обратно на очакванията – колата се чувстваше добре на пистата. Сцеплението се чувстваше още от първата обиколка”, сподели Алекс Албон.

”Сигурен съм, че Мерцедес крият много, затова ще ги наблюдаваме утре”, добави още той.

Неговият съотборник Макс Верстапен също имаше какво да каже след края на тренировъчния ден

“Бях блокиран в своята бърза обиколка, а след това попаднах в трафик. Това ми попречи да запиша прилично време във втората тренировка. Въпреки това, днес не беше лош ден за нас”, бяха думите на Макс.
В допълнение, той сподели, че се чувства щаслив, защото новите компоненти, които са добавени по колата за Гран при на Великобритания работят добре.

“Колата показа прилично темпо на правите, но кой знае какво ще е премето през следващите два дни. Това би довело до промени”, но в края на деня Верстапен е обнадежден, че колата ще изглежда все по-добре.

Признава, че е доволен от представянето на отбора и колата в първия тренировъчен ден от Гран при на Великобритания.