Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Алонсо: Имам важни новини, идващи тези дни

Алонсо: Имам важни новини, идващи тези дни

57
0

Фернандо Алонсо предизвика нова вълна слухове, след като късно в неделя вечер оповести през Туитър акаунта си, че ще има важни новини тези дни.

От екипа му Ферари вече заявиха, че на Монца този уикенд няма да има съобщения относно пилотите им. Вариант е обаче съобщението от страна на испанеца да е с чисто личен характер.

Имам важни новини, идващи тези дни… Останете на линия тук в Туитър и в мрежата – написа Алонсо.

Името на Фернандо бе свързано с Ред Бул, особено след като мениджърът му Луис Гарсия Абад се срещна с Кристиан Хорнер на Хунгароринг в края на юли. Понастоящем се смята, че второто място в шампионския тим ще бъде заето от Даниел Рикиардо, но все още се говори за варианти Алонсо да напусне Маранело.

Другата най-често споменавана възможност пък е Фернандо да е предложил брак на приятелката си Даша Капустина. Двамата са заедно от средата на 2012 г. 23-годишната Даша е модел и е работила за Гучи, Диор, Ив Сен Лоран, Шанел и т.н.

Фернандо има един брак зад гърба си. Той се ожени за певицата Ракел дел Росарио през ноември 2006 г., а разводът им бе оповестен през декември 2011-та.