Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Алонсо се надява на още малко подобрено представяне

Алонсо се надява на още малко подобрено представяне

51
0
Wrooom,Фернандо Алонсо

Фернандо Алонсо пристигна в Белгия вчера следобед след почивката си у дома, по време на която успя да участва в летния Wrooom на Ферари в Доломитите и да потренира заедно с приятели. Двукратният световен шампион обожава колоезденето и това бе основното му упражнение. Този път към групата се присъединиха и няколко души от тима му в F1, сред които и спортният директор Масимо Ривола.

Беше наистина забавно. За мен бе прекрасно да открия във Ферари хора, които споделят любовта ми към велосипедите. Кой спечели? Аз, но причината е, че съм по-подготвен! – сподели испанецът.

Връщайки се към 12-ия кръг от световния шампионат на Формула 1, той заяви, че F150° Italia ще има някои нови компоненти на Спа.

Надяваме се те да подобрят представянето ни още малко. Наясно съм каква е ситуацията в шампионата, но това не означава, че сме се отказали. Опитваме се да печелим във всеки старт, а сметките ще ги правим накрая. През последните седмици няколко пъти говорих със Стефано [Доменикали] и мога да твърдя, че е наистина мотивиран. Допада ми този дух, тъй като и аз го споделям – каза още Фернандо.