Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Алонсо строшил апарата на фотограф

Алонсо строшил апарата на фотограф

71
0
Даша Капустина,Фернандо Алонсо

Фотограф твърди, че Фернандо Алонсо е строшил струващия му 6000 евро апарат, както и че не е провокирал с нищо двукратния световен шампион във Формула 1, за да предизвика подобно действие от негова страна.

Случката станала в Барселона преди началото на уикенда за Гран при на Испания. Фотографът опитал да снима Алонсо и приятелката му Даша. Пилотът се ядосал, пресегнал се и хвърлил на земята апарата. Според фотографа, който подал официално оплакване, имало свидетели на атаката.

– Да видим дали чрез това оплакване ще се научи да уважава повече пресата. И той е пример за милиони деца? Знае перфектно, че не беше провокиран – е цитиран фотографът в Ла Република.

Алонсо и друг път е имал подобни сблъсъци. В началото на 2011 г. при пристигането си на португалския остров Порто Санто той се нервира на група папараци, дебнещи на летището. Случката бе заснета и показана по няколко местни канала, като според някои репортажи Фернандо бил направо агресивен.

Испанецът не бе никак доволен и от вдигналия се шум около раздялата му с Ракел дел Росарио. Двамата пазеха брака си от медиите преди да се разведат. В изявлението им, че се разделят изрично бе посочено, че молят за разбиране и не желаят да бъдат притеснявани, тъй като и без това поводът не е приятен.