Начало ТОП Ауто Италия е официален представител на Novitec

Ауто Италия е официален представител на Novitec

1032
0

Ауто Италия става официален представител на Novitec за България. Така фирмата развива своето портфолио от марки и услуги, които предлага на българския пазар. Освен италиански марки автомобили, които продължава да предлага, компанията се фокусира към тунинг на автомобили от премиум сегмента.

Novitec Group е немски производител на performance и тунинг части, който е специализиран за марките Ferrari, Lamborghini, Maserati, Rolls-Royce, Tesla и отскоро – McLaren. Обширните програми за настройки на Novitec (Rosso, Torado, Tridente, SPOFEC, McLaren) се характеризират с най-висококачествените продукти, изработени с прецизност и върховно майсторство. Тяхната отлична репутация е оформена от ангажимент за изключителна производителност и дизайн.

От 1989 г. програмата Novitec е съсредоточена около изключително мощни и надеждни двигатели, заедно с авангарден стил за италианските супер автомобили, а с по-новите попълнения SPOFEC (RollsRoyce, Spirit of Ecstasy) и подразделението McLaren – вече собствениците на тези британски автомобили също могат да се възползват от майсторските тунинг продукти.