Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Барикело: Резултатите на Херес ще са по-достоверни

Барикело: Резултатите на Херес ще са по-достоверни

29
0

Рубенс Барикело смята, че представянето на болидите на Херес ще създаде по-реална представа за разпределението на силите. Тази седмица на испанската писта ще бъдат всички отбори, останали от 2009 година, както и новаците от Върджин Рейсинг.

И докато Върджин ще бъдат първият от новите екипи, който ще изпита колата си на този тест, то следващата седмица отново на Херес към тях ще се присъединят и от Лотус.

Що се отнася до Барикело, който от тази година ще кара за тима на Уилямс, той не беше достатъчно бърз на теста във Валенсия миналата седмица. Техническият директор Сам Майкъл също призна, че има наченки на някои дребни проблеми. Въпреки това бразилският ветеран е уверен, че резултатите на Херес ще предоставят по-добра картина за цялостното представяне на отбора.

Тази седмица тестът на Херес ще онагледи по-точно кой наистина е бърз“ – написа в своя Twitter Барикело. „Ферари изглеждат по-добри от другите, но трябва да бъдем търпеливи.

Съответно в сряда и четвъртък за тима от Гроув ще кара по-младият Нико Хюлкенберг, а петъкът и съботата са отредени за Барикело.