Начало Лайфстайл Бътън и Джесика се разминаха с Флорънс

Бътън и Джесика се разминаха с Флорънс

137
0
Дженсън Бътън,Джесика Мичибата

Дженсън Бътън и приятелката му Джесика Мичибата почти се сблъскаха с бившето гадже на пилота и (според британските таблоиди) на принц Хари Флорънс Бруднел-Брус. Преди няколко дни двамата се озовали в същото кафене, в което и младата дама била с приятелка. Контакт не бил установен, но за сметка на това няколко вестника на Острова разсъждаваха върху въпроса дали пилотът на Макларън и манекенката въобще са видели Флий.

Името на 25-годишната Бруднел-Брус често се появява в светските колони, като последният повод бе връзката й с принц Хари. Тя трая едва два месеца преди кралската особа да реши, че за него има по-важни неща и че не иска да се обвързва сериозно. Флий се срещаше с Дженсън в продължение на година и половина, а двамата скъсаха през 2008 г.

В крайна сметка щастливата двойка, излязла разходка из Лондон, така или иначе не се сблъска пряко със самотната в момента Флорънс. Дори разминаването им обаче бе повод за няколко обширни материала в жълтата преса, припомнила също така, че наскоро Тамара Екълстоун нападна Бътън поради неясни причини и заяви, че англичанинът не заслужавал да стане световен шампион.