Начало Moto News Бензиностанции ЕКО станаха официален партньор на Мартин Чой

Бензиностанции ЕКО станаха официален партньор на Мартин Чой

34
0
Мартин Чой

Бензиностанции ЕКО станаха официален партньор на суперзвездата на българския мотоциклетизъм Мартин Чой. Компанията ще подкрепя Чой във всичките му състезателни изяви, като осигурява горива за нуждите на отбора на състезателя.

Подкрепата на ЕКО като партньор на Мартин Чой е част от инициативите по случай десетия рожден ден на компанията в България. През 2012 г. тя стана и официален спонсор на Българската федерация по мотоциклетизъм.

Много сме горди, че подкрепяме един талант на световно ниво като Мартин. Вярваме, че го очакват още много първи места и се надяваме партньорството с ЕКО да му донесе допълнителна сигурност в състезанията – каза изпълнителният директор на ЕКО България Янис Поликандриотис.

През миналия сезон Мартин Чой записа уникален хеттрик от трофеи, като стана шампион на Европа и Източна Европа в клас SST 1000 и спечели за пореден път националното първенство. Българинът има вече над 20 титли във витрината си – от шампионатите на България, Балканите и Европа. Чой вече започна защитата на първото си място на европейското първенство. В първия кръг от новия сезон на шампионата той завърши втори в Словакия. Следващият старт от надпреварата е на 12 и 13 май в Чехия.