Начало Автомобили Безплатна техническа проверка за Mercedes-Benz автомобили

Безплатна техническа проверка за Mercedes-Benz автомобили

776
0
Mercedes-Benz, Mercedes, Мерцедес, техническа проверка, сервиз
снимка: Mercedes-Benz

Силвър Стар предлага безплатна диагностика на състоянието на всички Mercedes-Benz автомобили. Собствениците им могат да се възползват до края на месец май от техническата проверка при заявка за смяна на зимни гуми с летни.

Новата услуга идва в допълнение на предоставените по време на извънредната ситуация онлайн и дистанционни консултации, услугата „от врата до врата“ и доставките на оригинални резервни части с куриер. Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz разширява пакета от безплатни услуги, за да подпомогне своите клиенти при поддържането на изправно състояние на техния автомобил. В момента е особено необходимо безопасно придвижване и гарантирате сигурността на пътя.

Сервизната дейност може да бъде организирана дистанционно

Не е необходимо клиентите лично да посещават обектите на Силвър Стар. Напълно безплатно компанията изпраща до техен адрес технически консултант. Той приема и придвижва автомобила до оторизираните сервизи за смяна на гуми или отстраняване на повреда. Автомобилите подлежат на специална дезинфекция както при прием, така и преди предаване.