Начало BG спорт БФАС награди призьорите за изминалия сезон

БФАС награди призьорите за изминалия сезон

610
0
снимка: LAP.bg

БФАС (Българската федерация по автомобилен спорт) награди официално шампионите и призьорите за изминалия сезон. Събитието се състоя на специална церемония в присъствието на над 350 човека в ресторант „Москва“ на Парк хотел „Москва“.

При отлична организация от страна на БФАС и много приятна атмосфера своите купи получиха пилотите в дисциплините и техните подкатегории: Планинско изкачване, Пистов шампионат, Рали крос, Гимкхана, Дрифт и Драг.

Списъкът с всички призьори за 2022 г. можете да видите тук

Специални награди за успехите си извън граница получиха Никола Цолов (купата бе приета от баща му Димитър), който стана шампион в испанската Формула 4, Цветан Илиев, който завърши на второ място в Карбония Къп с болиди от Формула Рено, Павел Лефтеров, Иван Влъчков, Антон Титов и Александър Спиров и др.

По време на церемонията председателят на БФАС Румен Дунев изказа своята благодарност на всички участници и на спонсорите и партньорите за подкрепата в макар и доста краткия сезон. Състезателите от своя страна отбелязаха, че макар и къс, сезонът е бил много добре организиран. Те са останали доволни, че са имали възможност да покарат.

За доброто настроение на гостите се погрижиха Шкумбата, Еми Стамболова и дует „Експоуз“.

Много снимки от събитието на колегите от Lap.bg в галерията долу: