Начало Лайфстайл Благородството и щедростта надвиха кризата

Благородството и щедростта надвиха кризата

33
0

Традиционното благотворително ревю Пролет в Мото-Пфое събра близо 34 000 лева – рекорд в 14-годишната история на проявата.


Тазгодишното издание на пролетния празник на красотата, организиран за 14-и пореден път от Мото-Пфое и Българския червен кръст, се състоя снощи в Националния археологически музей. Под мотото „Съвременна мозайКА” дефилето представи творческата индивидуалност и нестандартния поглед към гардероба днес на 18 млади дизайнери – бакалаври и магистри от Националната художествена академия, специалност „Мода”, възпитаници на проф. Греди Асса.

Манекените от “High Level” и “My Agency” демонстрираха с вдъхновение облеклата на младите свободомислещи творци пред многобройната публика на събитието. Известният актьор Захари Бахаров бе водещ на шоуто.

Най-голямото постижение на проявата са събраните средства за благотворителната кауза. С помощта на партньорите и клиентите на Мото-Пфое и съпричастността на публиката, събраната сума надхвърли 32 600 лева – рекорд в историята на проявата. Допълнително се дариха 3 тоалета, с което равносметката се приближава до 34 000 лева. Така, за пореден път щедростта доказа, че не познава граници и няма криза, която да я спре.

Събраните средства ще се използват за закупуването на тоалети, обувки, аксесоари и куверти за абитуриенти без родители от контингента на Българския червен кръст.

Духът на младостта, поривът към творческа индивидуалност и пътуването в света на модното и актуалното, претворен в един от най-малките, симпатични и забавни градски автомобили – Ford Ka, съвсем закономерно превърна мъника на Ford в домакин и център на внимание на традиционната благотворителна проява. Атрактивният стил, богатият избор от нива на оборудване, персонализиращите пакети и страхотното пътно поведение, превърнали Ford Ka в икона в автомобилния дизайн, заинтригуваха много от гостите на модното ревю.

За изминалите 13 години традиционното модно ревю „Пролет в Мото-Пфое” успя да направи по-щастлив бала на над 400 абитуриента от контингента на БЧК, със събраните до 2010 г. общо 230 000 лева.