Начало Списание Близнаците през 2007

Близнаците през 2007

44
0

Честита Нова Година! Аз и целият екип на списанието ни ви желаем много здраве,
щастие и радост от любимия автомобилен спорт през 2007 г.!
Съвсем в началото на новата година решихме да ви разкажем по-подробно за една ситуация, която може да се окаже изключително сериозен проблем в началото на сезона. Става дума за използването на вече готови шасита от повече от един отбор. Екипите на Торо Росо и Супер Агури започнаха тренировки миналата година с коли, напомнящи твърде много тези на Ред Бул и Хонда, което предизвика недоволството на Спайкър.
Малко преди официалния дебют в новите им отбори, се опитваме да разберем дали Фернандо Алонсо или Кими Райконен ще има предимство през предстоящата състезателна година. Освен това ви разказваме за многобройните празници и раздадени награди в края на миналата.
В духа на веселото настроение, все още струящо от хората, се връщаме към историята на най-известния шегобиец във Формула 1. За „подвизите“ на Герхард Бергер и до днес се разказват легенди в падока и затова ви представяме най-добрите му изпълнения.
Обръщаме внимание и на последния кръг от световния рали шампионат, но с поглед към предстоящия сезон и в тази категория на автомобилния спорт. Докато върви 29-ото издание на легендарното рали Дакар, вие можете да се запознаете с историята на един от легендарните състезатели в него – шесткратният шампион с мотоциклет и двукратен с автомобил Стефан Петерхансел.
Приятно четене и до следващия брой, когато ще ви въведем ексклузивно в представянията на отборите от Формула 1 с личните си репортажи и интервюта!

Иван Тенчев