Начало Автомобили BMW представя модификацията M sport на своята 6-та серия

BMW представя модификацията M sport на своята 6-та серия

74
0
BMW

От началото на месец юли тази година BMW започва продажбите на модификацията M sport на своята 6-та серия. Освен със спортния аеродинамичен пакет, колата се отличава с 19 цолови джанти с двойни спици, халогенни фарове с LED-светлини, както и адаптивни LED-фарове, черни апарати на спирачките и хромирани изпускателни тръби.

Множество новости има и в интериора. М-модификацията може да се забележи в оформлението на волана, пластините на праговете, спортните седалки и използването на кожа алкантара. В допълнение впечатление прави високо технологичния Head-up дисплей, даващ полезна информация на предното стъкло на колата, мултифункционалния дисплей за управление на различните системи, както и професионалната Hi-Fi система с 12 високоговорителя в кабрио варианта и 16 такива в купе и гран купе варианта.

За безпроблемното паркиране се грижи системата Park Distance Control, разполагаща и с камера за обратно виждане. За ски любителите пък има възможност за прибирането им в багажника при свалянето на облегалката разделяща двете седалки.

Цените за различните модификации на изпълнението M sport ще бъде между 81 600 евро (за 640i) и 102 700 евро за Gran Coupé 650i xDrive.