Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Бриджстоун очакват вълнуваща Гран при на Сингапур

Бриджстоун очакват вълнуваща Гран при на Сингапур

45
0

Шефът на отдела за развитие на гуми за моторни спортове в Бриджстоун, Хирохиде Хамашима, очаква вълнуваща надпревара в Сингапур. По негова преценка в началото всички отбори ще се борят да намерят най-доброто сцепление. Същевременно в течение на уикенда то ще се подобрява.

„Трасето изглежда като голямо предизвикателство. Освен това не сме виждали някакви надпревари на него, така че реално всички тимове ще разчитат на симулации, преди да стъпят на самата писта.”

„Както при всяко улично трасе, най-вероятно всички тимове ще се постараят да намерят оптималното сцепление. Освен това нивото му вероятно ще се променя в течение на уикенда. Самият маршрут изглежда интересен, така че състезанието би трябвало да бъде вълнуващо и интересно.”

„Вече разгледахме серия специфични аспекти за нощните надпревари, като не са се появили някакви притеснения. В Бриджстоун имаме достатъчно опит в ендуро надпреварите, които продължават и нощем, така че той се окаже полезен.”

„Температурите ще бъдат по-ниски в сравнение с дневните, а и няма да я има тази топлина от слънцето. Но очакваме средна температура на трасето от порядъка на 27 градуса по Целзий, което е повече от температурите на писти, които посещаваме денем. Важното е, че работата на гумите нощем не се различава от тази денем.