Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Бруно Сена е впечатлен от Кампос

Бруно Сена е впечатлен от Кампос

21
0

В края на октомври Бруно Сена официално подписа първия си договор във Формула 1 – съответно с тима на Кампос.

Това беше много специална победа, един малък триумф“ – пише Сена в колонката си за „Motorsport-Magazin.com“. Бразилецът е сигурен, че Адриан Кампос го е предпочел по-скоро заради пилотските му качества, а не заради фамилията му или възможността да доведе богати спонсори.

Това, което видях там, определено ме изпълни с увереност“ – казва Бруно по повод на първата си визита във фабриката на Далара. „Колата е в много напреднал етап, а монококът вече е завършен. Също така е преминал през краш тестове за преден и заден удар, които са най-тежките от всички.“

Междуколесната база е достатъчно дълга. Аз не съм точно най-ниският пилот във Формула 1, а и след като резервоарите стават по-големи покрай забраната за презареждане, това може и да е проблем при новото поколение болиди… Но кокпитът ми пасна идеално и не изискваше никакви модификации.

От новите отбори, които са в сериите, Кампос очевидно са най-напред… Всички сметки са платени и финансовата структура изглежда надеждна. Има значителни средства за отбора, за да завърши всичката си предвидена работа.

Това, както и фактът, че ще работи със специалисти като Бен Агатанджело, изглежда да е добра гаранция, че отборът може да има летящ старт през 2010 година.