Начало Автомобили Булвария Холдинг – победител в конкурса на General Motors за продажби на...

Булвария Холдинг – победител в конкурса на General Motors за продажби на Опел и Шевролет в България

328
0

Булвария Холдинг, официален вносител на Опел и Шевролет, спечели първо място в конкурса на General Motors за продажбите на автомобили на двете марки – Опел и Шевролет в България за първото тримесичие. Конкурсът се организира от Дженерал Моторс за Централна и Източна Европа.

На официална церемония на Петър Симеонски – Изпълнителен Директор на Булвария Холдинг бе връчена специална грамота лично от Крис Лейси- Изпълнителен директор на Дженералс Моторс за Централна и Източна Европа. Церемонията е официална част от организирано атрактивно пътуване до далечна екзотична дестинация. Тази година награждаването се осъществи в Канада. Наградата е признание за развитието и професионални усилия, реализирани от дейността на Булвария Холдинг.

Конкурсът цели да отличи дилърите на Дженерал Моторс с най-силен старт в продажбите. Принципът на класиране се определя от прогнозиран от представителството на Дженерал Моторс целеви план както за реализиран обем продажби, така и за изпълнение на поставените търговски цели в процентно изражение на нови автомобили с марките Опел и Шевролет. Конкурсът се организира всяка година. В него участват всички дилърски представителства.

Автомобилната компания Булвария Холдинг е първият дилър на Опел в България с 17 годишна история. Оттогава и сега за Булвария е от първостепенно значение не само продажбата на автомобили с марката Опел и Шевролет, но и качественото и надеждно следпродажбено техническо сервизиране на автомобилите. Целта е да се постига удовлетвореност на клиента и постоянно поддържане на техническата изправност на автомобила.