Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Бътън и жена му може да не са били обгазени

Бътън и жена му може да не са били обгазени

41
0
Бътън

Дженсън Бътън ще даде кръвна проба, за да се установи дали той и съпругата му Джесика Мичибата са били обгазени с упойващ или наричан още анестетичен газ по време на ваканцията си във Франция. Двамата, заедно с група приятели, бяха отседнали на почивка в къща в Сен Тропе. Но пилотът и съпругата му станаха жертва на нагли крадци, които им задигнаха вещи на стойност $450 000.

Според тях въпросният газ е бил използван при нападението, тъй като двамата се събудили необичайно замаяни. Местната полиция обаче отхвърли информациите и обяви, че те са само предположения. Трябва да се изчака да мине и официален медицински тест, за да се твърди със сигурност дали такъв газ е използван. Заместник-прокурорът на областта Драгинян Филип Гема твърди, че досега не е имало случай на кражба в Сен Тропе с използването на такъв газ.

Според някои теории, включително на Кралския колеж по Анестезиология във Великобритания, такъв газ е дори мит и напрактика не съществува. „Много ни е трудни да разберем как анестетични вещества могат да бъдат в такива концентрации, че да предизвикат такъв ефект”, заяви вицепрезидентът на колежа – доктор Лиам Бренан пред „Скай Нюс”.

Мнозина известни личности обаче в миналото се оплакаха именно от атака с нещо подобно, докато са станали жертва на кражба.