Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Чейс Кери призна, че все още има проблеми с F1 стрийминг услугите

Чейс Кери призна, че все още има проблеми с F1 стрийминг услугите

111
0
2018,Гран при на Великобритания,старт

Главният изпълнителен директор на Формула Уан Мениджмънт (ФОМ) Чейс Кери призна, че все още има проблеми със стрийминг услугите за Формула 1. F1 TV Access и F1 TV Pro бяха планирани за началото на шампионата, но пускането им закъсня до Гран при на Испания. При стартирането имаше толкова грижи, че след това бяха връщани пари на абониралите се за услугите. Ситуацията се подобри, но все още далеч не всичко е изгладено.

„Имахме някои проблеми, което вероятно не е неочаквано – проблеми, каквито изпитват мнозина, опитващи се да създадат техническо приложение. Те доведоха до закъснение при пускането на продукта, както и допълнителни грижи, които трябва да отстраним”, обясни Кери.

Той допълни, че през 2018 г. се работело най-вече за усъвършенстване на услугите.

„Тазгодишният приоритет е продуктът да достигне желаната фаза на развитие, за да направим необходимото търговско представяне през следващия сезон. Мисля, че може би преодоляхме най-големите технологични проблеми, но не всички. По-важно е услугата да се получи както трябва, отколкото да избързваме”, допълни Кери.

Стрийминг услугата TV Pro по принцип предлага възможност състезанията да се гледат на живо с избор на коментар на различни езици. Надпреварите може да се наблюдават от онборд камерите на автомобилите. Услугата е достъпна у нас срещу месечна такса от 7,99 евро или 64,99 евро на година. Абонаментът за F1 TV Access е 2,99 евро на месец или 26,99 евро годишно.