Начало Moto News Чой обучи любители мотоциклетисти от цялата страна

Чой обучи любители мотоциклетисти от цялата страна

37
0

Мартин Чой даде индивидуални съвети за безопасност и толерантност на пътя на любители мотоциклетисти от цялата страна в рамките на единственото по рода си ЕКО мото училище в България. Инициативата се проведе за втора поредна година на мотополигона в Долна Митрополия.

Късметлиите, които усетиха тръпката от истинско, безопасно и технично каране на писта заедно с шампиона на България, Европа и Източна Европа, имаха уникалния шанс да посетят бокса на Чой и да чуят личните му препоръки за подходящата екипировка и правилните техники за движение и безопасност. Обучението включваше серия от обиколки, която участниците направиха със собствените си машини. Всеки мотоциклетист имаше шанса да направи по една обиколка с Чой, след което всички направиха тур на пистата. За финал, носителят на над 20 титли от национални, балкански и европейски състезания коментира техниката им на каране.

За мен бе удоволствие и чест за втора поредна година да се срещна с ентусиазирани любители мотоциклетисти от цялата страна в рамките на традиционното ЕКО мото училище – каза Мартин Чой.

Проектът ЕКО мото училище е част от дългосрочната социално отговорна програма на бензиностанции ЕКО „Обади се, като стигнеш!”, която от 2006 г. се развива с практически дейности, насочени към безопасността на всички участници в движението и толерантността на пътя.