Начало Автомобили Citroen DS Wild Rubis – новото попълнение в DS-гамата

Citroen DS Wild Rubis – новото попълнение в DS-гамата

142
0
Citroen DS Wild Rubis

Citroen DS Wild Rubis е последното попълнение в DS-гамата, което не оставя потребителите безразлични с модерния си и атрактивен стил, креативни технологии и уникални усещания зад волана.

Концепция е с хибриден plug-in, позволяващ изминаването на 50 км в изцяло електрически режим.

Хибридната технология е изцяло в съответствие с работата на Citroen по опазването на околната среда. Двигателят е 1,6-литров THP бензинов (225 к.с.), комбиниран с електрически мотор (70 к.с.), чийто литиево-йонни батерии могат да се зареждат от битовата мрежа.

Концепцията, която представлява визията на компанията за бъдещ DS SUV, е създадена така, че да пасва на всякакви условия на управление. При рязко ускорение например се включва режим на задвижване на четирите колела.

Колата е 4,7 м дълга с широчина от 1,95 м и височина – 1,59 м. Размерите и линиите на DS Wild Rubis предизвикват вниманието на потребителите и имат силно излъчване.

Представянето на модела в Шанхай показва значението на китайския пазар и за френския автомобилен производител. Концепцията ще влезе в масово производство само с няколко стилистични промени.