Начало Автомобили Citroën показа първите снимки на изцяло новия C3 Aircross

Citroën показа първите снимки на изцяло новия C3 Aircross

2188
0
Citroen C3 Aircross
Citroen C3 Aircross

Citroën официално показа първи снимки с новия C3 Aircross.  Дизайнът е вдъхновен от хечбек версията на C3, и обещава да предложи изключително пространство и комфорт. Новият модел е насочен към създаването на значителен отпечатък на пазара с конкурентоспособните си цени. Използвайки технологичната платформа Smart Car, C3 Aircross предлага гъвкавост в задвижването и ефективност в разходите.

Претърпял радикална трансформация, новият C3 Aircross се откроява с по-смел и агресивен характер

Моделът предлага повече място с опция за до седем седалки и разнообразие от задвижващи системи, запазвайки високото ниво на комфорт. Със своето привлекателно ценообразуване, моделът отговаря на съвременните изисквания на пазара.

Дизайнът на C3 Aircross включва елементи от новия стилистичен език на Citroën, представен с концептуалния Oli и първоначално въведен с новия C3. Новата емблема на Citroën и светлинната графика с три сегмента са сред акцентите на предната част, докато качеството и вниманието към детайла са подчертани в модерния дизайн.

Създавайки индивидуален облик, дизайнерите на Citroën са включили двуцветно лаково покритие с контрастен покрив и свежи цветни акценти, които клиентите могат да персонализират.

Новият C3 Aircross се отличава със своя SUV характер, преминавайки от заоблени форми към по-ъгловат и мускулест стил, без да изглежда агресивен. Предният капак, разширените калници и увеличената следа на ходовата част подчертават здравината и издръжливостта на модела.

Като компактен SUV, новият C3 Aircross предлага значително увеличено вътрешно пространство

Дължината на каросерията е 4,39 метра. Дългото междуосие осигурява повече място за краката на пътниците отзад. Дизайнът на задните калници и колоните на покрива създава динамична задна част и удобство за пътниците на третия ред седалки, което е нововъведение в сегмента.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Citroën (@citroen)