Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 ClubS1 отпразнува 23-ти рожден ден

ClubS1 отпразнува 23-ти рожден ден

581
0
ClubS1

ClubS1 отпразнува 23-тия си рожден ден. От списанието, което е създадено през септември 1999 г., организираха живо издание на рубриката „Попитай Тенчев“. В нея читатели и зрители могат да задават на главния редактор на ClubS1 Иван Тенчев свързани с моторспорта въпроси. В продължение на малко повече от час те имаха възможност лично да попитат дългогодишния коментатор на F1 шампионата каквото пожелаят. Въпросите обхванаха редица теми – от историята на спорта и ролята на пилотите в отборите през настоящото първенство, прословутия финал на сезон 2021 и бъдещето на Гран при до личните му впечатления от преживяванията по световните писти. В самата рубрика вече е отговорил на стотици въпроси на всевъзможни теми. Отговорите се публикуват на clubs1.bg и в YouTube канала https://www.youtube.com/c/ClubS1video/featured.

Инженер Тенчев има над 100 отразени надпревари като акредитиран от ФИА журналист, десетки лични интервюта с най-големите звезди на Формула 1 и стотици материали, посветени на спорта.

След изданието на живо на „Попитай Тенчев“ се състоя коктейл с партньори и колеги на списанието.

Събитията бяха организирани със съдействието на Shell, Unicredit Leasing, Acer. Гостите на коктейла бяха почерпени с Heineken, Загорка, изворна вода „Ледина“, водка „Беленкая“ и 12-годишен Grant’s.

Председателят на борда на директорите и мениджър корпоративни отношения на Shell България Камелия Славейкова връчи на Иван Тенчев и ClubS1 поздравителен адрес по повод годишнината. Списанието има специален брой (на хартия), с който отбеляза рождения си ден. В него се разказва за всички световни шампиони във Формула 1 от създаването на първенството досега.

снимки: LAP.bg