Световните шампиони

2378
0
Световните шампиони, колекционерски брой на ClubS1 - корица

Традиционно около рождения ден на нашето издание правим по един специален брой. В него често се връщаме назад в годините към важни моменти от историята на любимия ни спорт. Този път решихме да си спомним за световните шампиони 23 години след старта на списанието ни, когато започнахме да ви разказваме един по един за тях.

През последните две десетилетия списъкът им се допълни само с пет нови имена. Но все пак палитрата от характери и съдби стана още по-богата.

Надявам се, че това връщане назад ще бъде интересно за всички, които обичат Формула 1. Някои ще си припомнят, а други ще хвърлят поглед към живота на велики състезатели от различни епохи, с различен път до върха на спорта, на различна възраст в различни части на света.

Животът на всички тези хора в огромна степен отразява и самото развитие на Гран при и като техника, бизнес, човешки отношения.

Списанието е в традиционния класически формат – НА ХАРТИЯ! Можете да намерите по бензиностанциите Шел, Лукойл, Еко, Петрол, веригите Inmedio и Relay от 1 октомври 2022 г.

С още две събития ще отбележим рождения ден на списанието.

– Среща на живо с фенове на Формула 1 на 05.10.2022 в кино Cine Grand, Sofia Ring Mall.
– Картинг състезание по случай 23 години от създаването на списание ClubS1.
Могат да участват всички желаещи да покажат умения и спортният си хъс на писта Sofia Karting Ring в Sofia Ring Mall.
Необходимо е да се запишете за участие на рецепцията на пистата. Всеки записал се ще получи 30% отстъпка и ще може да кара неограничен брой обиколки. На 26 октомври в 20:00 часа ще бъде финала. В него ще участват най-бързите 20 пилоти, записали се за състезанието.
Наградата за победителя ще бъде водоструйка, осигурена от KÄRCHER.