Начало Служебни ClubS1 – партньор в програмата ClubSmart

ClubS1 – партньор в програмата ClubSmart

2082
0
Shell ClubSmart
Клиентите на Shell получават точки при зареждане на гориво или закупуване на избрани продукти в търговските комплекси Shell.

През 2021 година, списание ClubS1 ще навърши 22 години от създаването си. Това е възможно благодарение на Вас, нашите читатели и на световни компании като Shell.

Един от най-добрите ни партньори през годините е  Shell България, с които сме осъществили не един и два проекта и сме разкрили част от най-интересните страни в автомобилния спорт и техника.

Партньорството ни с Shell продължава и в нов формат. Списание ClubS1 вече е част от програмата за лоялност на Shell – ClubSmart. Вече можете да получите достъп до електронния вариант на списание ClubS1 и с ваучер, като замените част от своите ClubSmart точки.

С програмата за лоялност ClubSmart се получават отстъпки от горивата Shell, които се създават в пряка връзка с екипа на Ферари във Формула 1. Спестява се от сметките чрез плащане с точки. Те се обменят за атрактивни подаръци, сред които вече са и ваучерите за достъп до списание ClubS1.

Можете да замените вашите точки за следните ваучери:

eClubS1ClubSmart точки
1 брой298
6 броя1530
12 броя3060

 

Клиентите на Shell получават точки при зареждане на гориво или закупуване на избрани продукти в търговските комплекси Shell. Точки се събират и чрез партньорите на програмата ClubSmartBooking.com и Rentalcars.com.