Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Косуърт с награда за работа в различни сектори

Косуърт с награда за работа в различни сектори

32
0
Косуърт

С награда в областта „Нови пазари“ бе отличен производителят на двигатели Косуърт. Британската компания получи признанието от международната асоциация на моторспорт индустрията. Главният изпълнителен директор Тим Рутсис заяви, че това е резултат от уменията на фирмата да прилага знанията си от автомобилния спорт и инженерните си умения в различни други сфери като космическата и военна индустрия например.

За Косуърт Груп е истинска привилегия да получи признание точно от тази организация за работата си в сектори, различни от моторспорта. Това е доказателство за хората в компанията и способността им да прилагат успешно високите технологии от една област в други сфери на работа. Включването на нови полета за изява изигра основна роля за растежа на групата. Призът отбелязва успеха на тази стратегия, както и таланта и упоритата работа на служителите ни – не можеш да правиш бизнес без хората ти да са достатъчно отдадени на професията си – допълни той.

Базата на основаната през 1958 г. Косуърт Груп е в Нортхамптън, Великобритания. Компанията има около 350 служители. Тя се завърна във Формула 1 през 2010 г. след тригодишно отсъствие, като отново доставя мотори на отбори в Гран при. За времето, когато не е в спорта обаче, фирмата започна и сега работи успешно в различни други сфери.