Начало Автомобили CR-F 1000 L Africa Twin е премиера на Honda на Grand Auto...

CR-F 1000 L Africa Twin е премиера на Honda на Grand Auto 2016

34
0

Honda CR-F 1000 L Africa Twin е голямата премиера на Honda на изложението Grand Auto 2016, което започва във Варна от 6 октомври. Легендарният мотоциклет дефилира за първи път на автомобилен салон в България. Броени дни преди началото на изложението „желязното конче“ измина на собствен ход разстоянието от Пловдив до морската ни столица, доказвайки призванието си – да бъде модел еднакво удобен както за офроуд, така и за магистрала. Кралят на приключенските мотоциклети е с 2-цилиндров паралелен двигател с макс. мощност 95,2 к.с., 18,8-литров резервоар и 6-степенна механична DCT предавателна кутия, програмирана за офроуд. 1575 мм е височината на седалката му, а клиренсът му е в размер на 250 мм. Цените започват от 23 695 лв. и достигат до 27 895 лв. според оборудването.

На щанда ни с площ от близо 160 кв. м компания ще му прави флагманът Honda CR-V. Експонатът във Варна е с 2,0-литров бензинов двигател с макс. мощност 155 к.с. Не по-малко изкущаващ е феноменалният HR-V с безпрецедентен среден разход от 4,0 л/100 км. Посетителите на изложението ще могат да се запознаят с технологията за безопасност Honda Sensing, системата за свързаност с „умните“ устройства в джоба ни Honda Connect и с гъвкавата Honda Magic Seat, с чиято помощ задните седалките могат да менят позициите до постигането на равен товарен под.  „Магическите седлки“ може да намерите в Jazz, Civic и HR-V. На щанда ни купувачите ще могат да се възползват от специалните лизингови условия с възможност за висока остатъчна стойност и примамливи лихви.

Добрата новина за купувачите е, че няколко отлично оборудвани модификации на Honda Civic  идват с разбиващи цени. Honda Civic Comfort  с 1,4-литров бензинов двигател на специалната цена 30 990 лв. с ДДС или 9,90 лв на ден при лизинг, дизеловата версия със същото оборудване предлагаме за 33 990 лв., а по-високото ниво Elegance само сега струва 36 990 лв. Държим да споделим, че миналата година Civic Tourer с 1,6-литров дизелов двигател спечели рекорд на „Гинес“ по икономично шофиране със среден разход от 2,82 л/100 км при тринадесет хиляди и петстотин километровият пробег в Европа.

Атракция на щанда ни ще бъдат и т.нар. „пиянски очила“ – с тях можете да придобиете реална представа какъв изглежда пътят през очите на водач с промили алкохол в кръвта над допустимото.