Начало Автомобили Десетки награди и забавления за деца и възрастни на Автосалон София 2017

Десетки награди и забавления за деца и възрастни на Автосалон София 2017

129
0

Автомобилният салон София 2017 е в разгара си. Дори да сте на 5 или на 55, и да нямате шофьорска книжка, в Интер Експо Център има множество допълнителни атракции, които грабват вниманието. Едно е ясно, при посещението на автосалона, нито един член от семейството няма да скучае.

Още на входа всеки посетител попълва анкетна карта, която може да му донесе шанса да си тръгне с голямата награда на изложението – чисто нов автомобил, както и още 7 атрактивни награди. Малчуганите ги очакват безброй забавления – снимки с  купата на Moto GP на детска почетна стълбичка за победители; импровизирано пътешествие, обяд и отмора с кемпер; палатка – гараж за автомобил.

Най-добрите в игрите ще се състезават на детския кът, изграден от фирма ТЕХ-КО, на пистата за надпревара с RС колички с дистанционното управление. Има и 2 детски симулатора и специален „Айс хокей“. 

Истинско изкушение за тийнейджърите са наградите от  щандовете на Mtel, DIEMA, Shell. От „Каменица“ пък подаряват бутилка безалкохолна бира и усещането „да караш пил“ чрез специални очила, които са и послание за безопасно шофиране. Иобещание за: „Не карам пил!“

За търсачите на силни усещания е зоната на Българската федерация по автомобилен спорт, в партньорство с Българския спортен тотализатор и СБА. Всеки ден програмата на БФАС е различна – с представяне на състезателни автомобили и пилоти от отделните скоростни дисциплини, а всеки закупен тото-фиш гарантирано носи награда. На място шофьорите могат да се сдобият с „Членска карта“ на СБА и да получат информация за шофьорските курсове, предназначени за деца, преди да са навършили 16 години.

Специално за убедените в своите отлични възможности зад волана посетители, е шанса да премерят сили във виртуален директен двубой и надпревара с автомобилен шампион в специалния статичен симулатор.  Финалът на моторния екшън в рамките на автосалона ще бъде в събота – 21 октомври. Тогава на паркинга на магазин МЕТРОще се проведе и последният зрелищен кръг от дрифт шампионата от календара на БФКС.

Всеки ден, всеки правоспособен шофьор има възможността за тест на peĸopдeнбpoйaвтoмoбили от 41 мapĸи, cpeдĸoитoLехuѕ, Меrсеdеѕ-Веnz, Јеер, Јаguаr, Аudі, ВМW, ĸaĸтo и Lаdа. Bъзмoжнocт да се изпробват и двуколесните машини предоставят от  Наrlеу-Dаvіdѕоn и  Тrіumрh.

Билетите за Автосалон София 2017 струват 10 лв. Закупени по електронен пътса с 2 лв. по-евтини от тези закупени на място (8 лв.)и включват до 2 часа безплатно паркиране в буферния паркинг на Метрото. Организаторите предлагат и „Семеен билет“ – за 2-ма възрастни и 2 деца – на стойност 16 лв. при закупуване онлайн или 20 лв. на каса. Ако планирате да посетите автосалона след 17.00 ч., ще спестите още 2 лева от цената. Децата под 12 години влизат безплатно, от 12 до 16 години заплащат билет от 5 лв. (4 лв. онлайн), а след 17 часа – 3 лв.

Най-голямото автомобилно изложение у нас ще продължи до 22-ри октомври. В Интер Експо Център в София са представени повече от 300 експоната на44 световни марки (36 автомобилни и 8 мотоциклетни). Работното време за посетители е от 10.00 до 20.00 часа.