Начало Лайфстайл Денис получи награда за изключителни постижения в моторспорта

Денис получи награда за изключителни постижения в моторспорта

39
0

Бившият тим-шеф на Макларън – Рон Денис, бе удостоен с награда за изключителни постижения в моторните спортове, която му беше дадена на церемонията по връчването на наградите Autosport Awards в Лондон миналата вечер. Денис получи специалния трофей Грегор Грант, който носи името на основателя на изданието, за своята отдаденост и постижения в сферата на моторните спортове.

След като допринесе изключително много за развитието и постиженията на марката Макларън в последните три десетилетия, Денис получи и специални адмирации за особено ползотворната си работа с редица световни шампиони като Ники Лауда, Ален Прост, Аертон Сена, Мика Хакинен и Люис Хамилтън.

„Статистиката, която най-добре обуславя нашата решимост да побеждаваме, е фактът, че от създаването на Макларън през 1966-та, ние сме спечелили една от всеки четири Гран при-та. Това е доста време и доста победи.

Аз все още съм част от Макларън. Мартин сега носи отговорност за усилията ни в Гран при, а когато той дава своите препоръки, е истинско удоволствие да ги подкрепяш. Но моята кариера определено не е приключила“, заяви Денис по време на церемонията.