Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ди Реста се надява Форс Индия да продължат да се борят с...

Ди Реста се надява Форс Индия да продължат да се борят с Макларън

37
0
Пол ди Реста

Пол ди Реста се надява Форс Индия да продължат да се борят с Макларън в следващите стартове от сезон 2013 г. във Формула 1. Тимът от Силвърстоун започна силно настоящата състезателна година. В Австралия Адриан Сутил и съотборникът му се класираха седми и осми. В Малайзия нелеп проблем с гайките на колелата спря екипа.

Ди Реста обаче вярва, че в Китай и Бахрейн отборът може да поддържа темпото и може би дори да изпревари Макларън като скорост.

Показахме къде сме понастоящем, но дали ще успеем да задържим това темпо в следващите състезания е трудно да се каже. Уважавам много Макларън и тяхната работа. В момента имат някои проблеми, но ще се развиват. Ние обаче ще натиснем, за да останем пред тях. Представянето ни до момента е значително по-добро, отколкото мнозина очакваха – заяви шотландецът пред Прес Асоусиейшън.

Пилотът няма търпение да се върне в болида си след разочарованието от Сепанг.

Въпреки случилото се в Малайзия, там имаше много положителни неща, така че очаквам Китай и Бахрейн. Иска ми се да мисля, че разполагаме с малко повече познания за автомобила си и ще можем да го направим по-бърз, въпреки че пистата в Шанхай е по-различна от тези, на които карахме досега. Колата ни вървеше чудесно там преди две години и няма причина сега да не е същото. Що се отнася до Бахрейн, то това бе една от най-силните ни надпревари през миналия сезон. Уверен съм, особено като се има предвид, че е горещо като в Малайзия – допълни Ди Реста.