Начало Video Drone Master – артистичен тоалет за абитуриенти от #steniskanabala

Drone Master – артистичен тоалет за абитуриенти от #steniskanabala

105
0

Какво ще стане, ако управлявате дрон с капеща боя, рисуваща безразборни, абстрактни кръгове върху шаблон на сърце, поставено върху тениска? Ще се получи принт, който следва стремежа на младежите да са винаги в крак с технологиите. И, разбира се, уникална тениска, която е част от кампанията на Мото-Пфое #steniskanabala 2019.

Благотворителната инициатива на Мото-Пфое е в полза на българските абитуриенти-сираци, които продължават образованието си във висше учебно заведение. Столичният комитет на БЧК се грижи даренията да достигнат до младежите и да им осигурят развитие в избраната учебна специалност.

Началото на тазгодишната кампания бе дадено през февруари. Каузата набра сериозна популярност през петте години на провеждането си (от 2014 до 2018 г. включително). В този период общо 7877 души предоставиха средства, възлизащи вече на над 422 хиляди лева.

На уебсайта http://www.steniskanabala.bg/ всеки може да дари средства – онлайн или по банков път. При дарения над 20 лева Мото-Пфое предоставя символа на кампанията – тениска. Тазгодишните модели са три и са вдъхновени от културата и потребностите на тийнейджърите. Общото и при трите тениски е фокусът на кампанията: сърцето, неотменен символ на съпричастност и подкрепа.