Начало Автомобили DS Performance Line – спортен стил и удоволствие от шофирането

DS Performance Line – спортен стил и удоволствие от шофирането

42
0

Участието на DS в шампионата за електрически автомобили Формула Е доведе до раждането на една уникална гама на марката – „Performance Line”. Тя се предлага в четири силуета и съчетава скромност и естетика, изисканост и технологии благодарение на елегантен стил и серия от съвременно оборудване.

За DS Автомобили периодът 2015 – 2016 е синоним на успех. DS Virgin Racing се изкачи на трето място още в първия си сезон във Формула E. По време на автомобилното изложение в Женева брандът показахме DS E-Tense. Уникален и мощен, този електрически автомобил е истинска технологична и стилистична победа. И накрая, марката проектира DS 3 и DS 3 CABRIO PERFORMANCE, два поливалентни силуета, които афишират с гордост спортна идентичност. С тези експерименти, дизайнерите и инженерите на DS са разработили уникално издание, с изискан и динамичен вид. „Performance Line” носи със себе си всички гени на спортните автомобили: стил и удоволствие от шофирането, но също така и безопасност и динамичен комфорт.

Дали ще е DS 3, DS 3 CABRIO, DS 4 или DS 5, всеки силует на Performance Line е разпознаваем от пръв поглед. Той се предлага в два цвята черно, съчетани с гама цветове на каросерията (7 цвята за DS 3, 6 цвята за DS 4 и 5 за DS 5). С нови лъскави черни джанти с голям диаметър (17”, 18”, 19” в зависимост от модела) щамповани с логото DS на фон червен цвят Carmin, Performance Line изразява сила.

Символи на качество с подпис DS, цветовете червен Carmin, бял и златист оживяват на външните огледала, задния спойлер и предния капак. Безпрецедентни обозначения Performance Line също красят предните калници.

Изисканост и внимание към детайла са ценности, на които марката държи. Те са отлично илюстрирани в това ново издание, чрез специална тапицерия зърнеста кожа и плат Dinamica. С вътрешни шевове с цвета на модела, седалките представят това изключително умение. Загатването на цветове също краси панелите на вратите, маншона на скоростния лост, обръча на волана и бордното таблото.

Емблемата DS Performance Line украсява подглавниците на предните седалки. Някои модели дори имат алуминиеви педали и вътрешно LED осветление. Що се отнася до DS 5, той има метални акценти в декорацията на праговете на вратите, за да направи още по-красив изчистеният и динамичен интериор.

Използването на кожата като материал подчертава грижата при изработването на кабината: ние предлагаме селекция от зърнеста кожа или кожа напа, на разположение в цялата колекция. DS 4 има изцяло нова версия в черна кожа, с облицовка на панела на бордното табло, на панелите на предните и задните врати и кожени седалки.

Изработен като скъпоценни камъни, светлинният подпис на DS е върхът на вниманието към детайла. Всеки модел автомобил в Performance Line е с фарове DS LED VISION.

„Ние сме оборудвали Performance Line с 20 ефективни и конкурентноспособни мотори. Девет от тях се отличават с несравним въртящ момент, намален разход на гориво и най-ниско ниво на емисии CO2”, казва с ентусиазъм Ерик Апод, продуктов мениджър за DS.

Всеки модел със сигурност използва нашите най-нови технологични разработки: сензорен екран, функции Mirror Screen (MirrorLink® и Apple СarРlay™) и свързани услуги DS с DS Connect Box. Някои специфични за всеки силует технологии също са на разположение, като камера за заден ход, система за подпомагане на спирането, система за помощ при паркиране напред и назад, Active City Brake на моделите DS 3 и DS 3 Cabrio, система за наблюдение на мъртвата зона на DS 4 и DS 5 и DS Connect Nav и Система за сигнализиране при пресичане на надлъжна маркировка с видео на DS 5. С този набор от иновации, всеки модел се адаптира към вашите потребности.

DS Performance Line е предназначен преди всичко за „мъжко шофиране”, с динамичен и стилен външен вид. Надявам се, че това издание ще се превърне в идеалния спътник както на динамичните водачи, така и на жени, които търсят силни преживявания”, казва дизайн директорът Тиери Метроз.