Начало Moto News Дукати забавя представянето на Desmosedici GP12

Дукати забавя представянето на Desmosedici GP12

12
0
Дукати,Ферари

Организираното от Ферари и Дукати ежегодно събитие Wrooom в Мадона ди Кампилио бе очаквано с нетърпение както от феновете на Формула 1, така и от тези на MotoGP. Привържениците на Световния шампионат по мотоциклетизъм и на Дукати очакваха в прочутия зимен курорт за първи път да бъде представено новото Desmosedici GP12, с което Валентино Роси и Ники Хейдън трябва да се борят за по-добро представяне от миналия сезон. След изпробваната с огромен неуспех карбонова рамка, сега италианците са решили да използват конвенционалната алуминиева Deltabox. Но тя не се появи в Италия, а ще застане пред камерите едва на 31 януари за началото на предсезонните тестове на пистата Сепанг в Малайзия.

Според изказванията на отговорните лица в Дукати представянето никога не е било предвидено за събитието в Мадона ди Кампилио. Това обаче породи много съмнения и слухове, че всъщност все още не е решено какви да са цветовете на новия мотор. Много е вероятно и конструкторът на Дукати Филипо Прециози да иска да изчака до последния възможен момент преди да открие тайните на своето творение пред обществеността. Заговори се още, че машината може още да не е готова.

Въпреки всички слухове Прециози е в курорта и утре трябва да даде пресконференция., на която да разкрие новите детайли на GP12. Очаква се моторът да помогне за значително по-доброто представяне на Валентино Роси и Ники Хейдън, които през миналата година спечелиха едва едно-единствено място на подиума.

 

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter