Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Екълстоун обран в Лондон

Екълстоун обран в Лондон

50
0
Бърни Екълстоун,екълстоун

Бърни Екълстоун е бил обран в Лондон в сряда вечерта на връщане към дома си. Той и приятелката му Фабиана Флоси са били атакувани от четирима мъже и принудени да им дадат часовници и бижута. Стойността на откраднатото възлиза приблизително на 200 000 британски лири.

Бърни е трябвало да отиде и за лекарски преглед в болница, след като е бил ударен по главата. Информацията е подадена на британския таблоид Дейли Мейл от говорител на полицията:

– Бяхме извикани около 10:30 часа вечерта в сряда по сигнал за грабеж на мъж и жена в югозападен Лондон. Мъжът, на възраст 80 години, бе закаран до западна лондонска болница заради лека контузия на главата. Жената не бе пострадала. На този ранен етап от разследването се смята, че е откраднато някакво количество бижута, но не можем да разкрием детайли. До момента не са извършени арести по случая, разследването продължава.

По ирония на съдбата преди четири години крадци опитаха да отмъкнат Мерцедес-а на Екълстоун. Самият той пък се изказа особено скептично за случилото се с Дженсън Бътън и придружаващите го хора в Бразилия по време на състезателния уикенд там.

Според полицията пък обирът е дело на банда, занимаваща се с грабежи на известни хора от няколко години.