Начало Лайфстайл Екълстоун се ожени тайно за трети път

Екълстоун се ожени тайно за трети път

893
0
Бърни Екълстоун,Петра Екълстоун,Славица Екълстоун,Тамара Екълстоун

Бърни Екълстоун се ожени тайно за Фабиана Флоси на церемония в ски хижата си в Гщаад (Швейцария). Управляващият търговските права на Формула 1 бе споделил, че не желае големи празненства и е избрал закътаното място, за да е максимално дискретен. Това е трети брак за него.

81-годишният англичанин и 35-годишната маркетинг директорка на Гран при на Бразилия обявиха годежа си през април тази година. Фабиана се появи с пръстен за 100 000 паунда, но и двамата отказваха повече подробности за плановете си за сватбата.

На събитието не са присъствали дъщерите на Бърни Тамара и Петра, които не одобряват решението на баща си да се ожени за 46 години по-млада от него дама.

Бърни започна да се среща с Фабиана през 2009 г. след развода си със Славица Екълстоун. Вторият му брак продължи 23 години и дъщерите на двойката определено не харесаха връзката между татко си и Флоси. Отношенията им били допълнително обтегнати заради решението на Екълстоун да се ожени отново точно в швейцарската хижа, където са били отпразнувани множество семейни Коледи и където Тамара се надяваше един ден да направи своята сватба.

Имението на Екълстоун е с четириетажна сграда и е едно от най-скъпите в околността (струва около 23 милиона британски лири). То е собственост на Бърни от 15 години. Сред съседите са модният дизайнер Валентино и филмовият режисьор Роман Полански.

Семейство Екълстоун идваха години наред тук. Славица обожаваше мястото, както и момичетата – твърди човек от района. – Караха ски или просто си почиваха в планината. Хората тук са свикнали да виждат известни личности – идвал е кой ли не, от Роджър Муур до Тина Търнър, така че Екълстоун бяха необезпокоявани.

Бърни се бе зарекъл никога повече да не се жени, след като Славица взе половината от личното му състояние при развода. През март 2009 г съдия сложи край на обвързаността помежду им на изслушване, продължило по-малко от минута (на което не присъства нито един от двамата), а Екълстоун се раздели с повече от 1 милиард паунда. Няколко месеца след това англичанинът се среща с Фабиана Флоси, която по онова време живее в Сао Пауло заедно с педиатър на име Фернандо Насименто. Бърни очевидно е бил много убедителен, тъй като скоро дамата обяснила на приятеля си, че има нова работа в Лондон и го напуснала.

Тайната сватба е напълно в стила на Екълстоун, който плати неохотно разточителното тържество в Рим за Петра и съпруга й Джеймс Стънт. Екстравагантните желания на по-малката му дъщеря струваха 12 млн. британски лири и управляващият търговските права за Формула 1 ги нарече абсурдни, въпреки че покри разходите. 24-годишната модна дизайнерка и гостите й изкараха три дни в Италия, като всички бяха забавлявани от звезди като Ерик Клептън и Блек Айд Пийс.