Начало BG мото спорт ЕКО България и Мартин Чой продължават успешното си партньорство и през 2021...

ЕКО България и Мартин Чой продължават успешното си партньорство и през 2021 година

3493
0
Мартин Чой
ЕКО България и Мартин Чой

Мотивиран съм да отговоря на доверието на компанията и защитя титлите си през започващия сезон“,

каза лидерът на ЕКО БМВ Моторад МС77

ЕКО България и най-добрият български състезател по мотоциклетизъм на писта, Мартин Чой, продължават партньорството си и през 2021 година. Компанията е генерален спонсор за 11-а поредна година на единствения българин участвал на знаменитото състезание „24 часа на Льо Ман“.

Мартин Чой има 26 титли от национални и международни състезания.

Той е многократен шампион на България и Източна Европа и шампион на Европа за 2011 година. Успешно представя България и в легендарното състезание „24 часа на Льо Ман“, където през 2020 година се представя отлично с 12-о място в клас Суперщок. С успехът си Чой си извоюва директна покана да кара тази година с пълна програма в световния шампионат за издръжливост, като част от екипа на ENERGIE ENDURANCE 91.

Чой ще стартира тазгодишния състезателен сезон през април с участие в два кръга от BMU Европейски шампионат на пистата в Серес. Веднага след това заминава за 6-ото си поредно участие на „24 часа на Льо Ман“.

От 2012 година насам, ЕКО България и Мартин Чой си партнират и в проекта „ЕКО мото училище“. По време на мото училището, състезателят провежда обучения по безопасност и толерантност на пътя за любители мотоциклетисти от цялата страна.

„Благодарен съм на ЕКО България, че продължават да ме подкрепят и през 2021 година. Отново ще сме заедно по пътя към шампионските титли. Малко спортисти могат да се похвалят с толкова дългогодишно партньорство и с толкова много съвместни успехи. Това ме мотивира да отговоря на доверието на ЕКО по достоен начин, като защитя титлите си през новия сезон“,

Мартин Чой.

 

–––––––––––––

За ЕКО България
ЕКО България ЕАД стъпва на българския пазар през 2002 година. Компанията е част от най-голямата индустриална и търговска група в Гърция Hellenic Petroleum, с ключова роля в развитието на енергийния сектор в Югоизточна Европа. Успешното развитие на ЕКО България се дължи на главната ѝ мисия – да предлага разнообразие от продукти с гарантирано качество и възможно най-доброто обслужване. Компанията разполага с верига от 92 бензиностанции под марката ЕКО на територията на страната.