Начало Moto News „EKO мото училище“ с Мартин Чой обучава любители-мотоциклетисти

„EKO мото училище“ с Мартин Чой обучава любители-мотоциклетисти

320
0
С радост и любопитство те споделиха със съучениците си своята страст към моторите и допринесоха за артистичната атмосфера на пистата.

Високи скорости и силни емоции за 11-а година огласиха пистата в Серес

EKO България завърши 11-то „EKO мото училище“ посветено на безопасността и толерантността на пътя. Мартин Чой – най-успешният български пистов състезател и EKO посланик, събра на състезателната писта в Серес, Гърция, любители-мотоциклетисти от цяла България, които се обучаваха в професионално и безопасно каране.

Подбраните чрез селекция и игра във Фейсбук и Инстаграм с въпроси на тема моторни спортове 20 участници преминаха сесии по теория и практика. В лекционната част Мартин Чой разкри важни детайли и тънкости за управлението на мотора, след което учениците наблегнаха на практическите умения. Персоналните съвети и срещата с Мартин Чой останаха незабравимо преживяване за всеки участник. Основните цели на „EKO мото училището“ освен удоволствието от карането на мотори са безопасността, сигурността и толерантността на пътя. Обучението завърши с придобиване на сертификат с подпис от Мартин Чой.

В „EKO мото училището“ тази година участваха и реалити звездите Виктор Стоянов и Михаела Тодорова от ТВ формата „Игри на волята“. С радост и любопитство те споделиха със съучениците си своята страст към моторите и допринесоха за артистичната атмосфера на пистата.

Над 230 любители-мотористи са преминали през 11-е години „EKO мото училището“, което продължава програмата за социална отговорност на EKO България за безопасно поведение и толерантност на пътя.