Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ето къде разпускат пилоти и шефове в лятната пауза

Ето къде разпускат пилоти и шефове в лятната пауза

22
0

Формула 1 е в лятна пауза, която трае близо 4 седмици. В този период членовете на отборите използват възможността да си починат и да се заредят с енергия за втората половина от сезона. Едни са на плажа, други у дома със семействата си, а трети ще почиват, карайки картинг!

„Ще се излежавам на плажа с изключен телефон“, казва спортният шеф на Мерцедес Тото Волф. На плаж ще е и Даниел Рикиардо – на Сен Тропе. Същото важи и за другият пилот на Ред Бул – Данил Квят, който обаче ще търси по-спокойните плажове с малко хора. Грожан от Лотус ще бъде със семейството си вкъщи.

Маркус Ериксон от Заубер ще прекара няколко дни по курортите в Хърватия, където е чувал, че е страхотно. Техническият гуру на Ред Бул Ейдриън Нюи е на Сейшелските острови, а Макс Верстапен ще кара картинг през цялата ваканция с приятели. Пади Лоу ще си стои вкъщи, тъй като съпругата му няма отпуска.

Роб Смедли от Уилямс ще ходи с децата си на Дисниленд, а Клер Уилямс ще е в Италия, но, както сама казва, няма да ходи при Ферари. Пилотът на Уилямс Валтери Ботас ще си е във Финландия. Само Фернандо Алонсо отказва да спомене къде почива, за да не го безпокоят журналистите…