Начало Избрани F1 обяви кога ще стартира новият сезон на Drive to Survive

F1 обяви кога ще стартира новият сезон на Drive to Survive

1177
0
Drive to Survive
Drive to Survive; снимка Нетфликс

F1 и Нетфликс потвърдиха датата, на която ще бъде стартиран новият четвърти сезон от дългоочакваната поредица Drive to Survive. Това ще се случи на 11 март, което е една седмица преди началото на новия сезон в F1.

„Поредицата отново ще включва 10 епизода и отново ще предлага безпрецедентен достъп от света на F1. Сезон 4 отново ще заведе феновете зад кулисите на най-великия автомобилен спорт. Там те ще станат преди свидетели на това как пилотите и отборите се подготвят да се борят за победа в един от най-драматичните сезони досега“, се казва в официалното изявление на Нетфликс.

„Всички трябва да се приготвят да се потопят в жестоки отборни съперничества, неочаквани подиуми и напрегната битка за титлата между Мерцедес и Ред Бул. Напрежението на стартовата решетка и извън нея е изключително голямо и това ще се види във всяка една част от сезона.“

Действащият световен шампион в F1 Макс Верстапен потвърди, че не е участвал по време на снимките на предаването. Нидерландецът бе подкрепен от бившия шеф на F1 Бърни Екълстоун. Документалния филм ще проследи битката между Мерцедес и Ред Бул, както и други сюжетни линии през годината.

Drive To Survive 2022
снимка, Netflix