Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Ферари сравнително доволни от постигнатото

Ферари сравнително доволни от постигнатото

32
0
2012,канада,Ферари,Фернандо Алонсо

Ферари изглежда отново е един изключително силен съперник. Това стана ясно, след като Фернандо Алонсо и Фелипе Маса успяха да влязат топ 6 на квалификацията за Гран при на Канада. Алонсо бе особено доволен, след като новостите по F2012 се държаха по най-добрия възможен начин. Испанецът дори има възможност да се бори за победата в утрешното състезание.

„Колата бе доста добре настроена“, обясни Алонсо на пресконференцията след тренировката за място.“Изпробвахме нови части. Много съм доволен от настройките на колата. Сега сцеплението за мен и Фелипе бе значително по-добро. Това е първата крачка напред. Но за конкурентите ни работата не спира, така че и ние трябва да се движим напред.

Радваме се много на постигнатия резултат и го посвещаваме на момчетата във фабриката.“

„Можем да сме доволни от постигнатото, защото когато направиш перфектната обиколка, няма как да не си доволен. Това беше случаят днес при мен“, заяви Маса. „Допуснах обаче дребни грешки, които повлияха на класирането ми. А тук позицията за стартиране е важна.

Все пак трябва да сме оптимисти за утрешния ден. Тук може да се случи всичко. Състезанията не са лесни. Ще дадем всичко от себе си и ще се надяваме да извлечем максимума.“