Начало Списание Ферари срещу Макларън

Ферари срещу Макларън

37
0

Поредният велик двубой между Ферари и Макларън ще бележи в историята на Формула 1 и сезон 2008 г. както много други.
Макар за първи път от много години победи да успяха да спечелят и още цели три екипа, между които феноменално и Торо Росо, все пак голямата битка за титлата отново се води между Сребърните стрели и Червените ракети.
И точно в епилога на борбата, надявам се, успяхме да съберем възможно най-много информация за това по какво си приличат и се различават двата топавтомобила в края на една епоха. Епоха, която си отива и с която се разделяме и с още информация за развитието на F1 през последните години.
Иначе забележителните победи на Себастиан Фетел и Фернандо Алонсо, поредната съдийска драма след Гран при на Белгия са, разбира се, също важни теми, както и легендарните истории за тима на Ийгъл и живота и смъртта преди точно 35 години на блестящия Франсоа Север.
Вездесъщият Балбир Сингх ни разказа ексклузивно за този брой поне част от причините в чисто личен план за това защо Михаел Шумахер бе толкова велик, а Тимо Глок пък хвърли светлина върху своята кариера.
Острият език на Мартин Брандъл е всеизвестен в Британия и в друга среща за нашата медия англичанинът разкрива с какво е неудобен.
Приятелите ни от пресслужбата на BMW пък ни предоставиха, надявам се, интересен разказ за неотдавнашното посещение на Ник Хайдфелд в родния му град и класна стая, но отново не сме забравили и всички други важни теми – представянето на нашите пилоти по света, новите модели автомобили и разбира се, ралита.

Иван Тенчев