Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фернандо Алонсо се радва от мястото на подиума

Фернандо Алонсо се радва от мястото на подиума

36
0
2011,Гран при на Индия,Дженсън Бътън,Себастиан Фетел,състезание,Фернандо Алонсо

Подобно на колегите си, Фернандо Алонсо побърза да отдаде заслужена почит на Уелдън и Симончели по време на пресконференцията след края на първото състезание в Индия.

„Както казаха и колегите преди мен, през този уикенд всички сме със смесени чувства. Определено това състезание бе посветено на загиналите ни колеги. Тъжни дни за моторните спортове като цяло. Ще се опитаме да продължим напред, но винаги ще си спомняме за тези две прекрасни момчета.

Стартът ми не бе много добър, но просто нямаше никакъв грип. Мисля, че сцеплението от другата страна бе по-добро. Все пак съм доволен от състезанието и от представянето си в него.

След втория стоп успях да изляза пред Марк, който се опитвах да не изпусна от поглед през голямата част от надпреварата. Бяхме изненадани, че той влезе толкова рано. Това ни позволи да направим още две обиколки и да го изпреварим. Радвам се, че после успях да го задържа зад себе си и да се кача на подиума тук, в Индия. Много приятно чувство. Хубаво е когато след края на състезанието си опитал вкуса на шампанското.“