Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Фетел:Съсредоточени сме върху себе си

Фетел:Съсредоточени сме върху себе си

81
0
Бразилия,Себастиан Фетел

В петъчния ден мнозина от пилотите се оплакваха от сериозно износване на гумите и от хлъзгавото трасе. Температурите бяха доста високи, но в края на седмицата се очакват дъждове. Себастиян Фетел завърши на второ място в петъчния ден, като и в двете сесии отстъпи на Люис Хамилтън.

„Мисля, че днес бе трудно за всички нас“, обясни пилотът на Ред Бул в края на петъчния ден. „Температурите бяха доста високи и беше доста хлъзгаво. Днес е едва петък и е трудно, да преценим къде точно се намираме. Важното е, че успяхме да направим подобрения по колата. Гумите бързо се износваха и заради това се пързаляхме доста.

Утре можем да подобрим нещата още. Имаме доста потенциал, но въпросът е колко от него ще можем да разкрием. Задната ос бе доста нервна и търсехме допълнително сцепление. Бяхме концентрирани изцяло върху нашия отбор. Трябва да свършим добре нашата работа.

Няма смисъл да говорим за неделния ден, защото днес е едва петък. Следващата ни задача е да се подготвим по най-добрия начин в утрешния ден. Всичко е възможно да се случи. Тук е така, няколко дни е много горещо, после вали яко. Въпросът е кога и колко ще вали.

Днес вече няма истински настройки за дъжд. Действително се променят някои неща, когато е наистина мокро, но не особено много. Хубавото е че днес нямахме особени проблеми.”