Начало Автомобили Фолк звездата Десислава избра Alfa Romeo

Фолк звездата Десислава избра Alfa Romeo

275
0

На 05.08.05г. известната фолк певица Десислава се сдоби с нов автомобил. Изборът и попадна върху яркочервено спортно Alfa Romeo 156 GTA. С това тя доутвърди своята индивидуалност, тъй като впечатляващия автомобил е единствен в България. Новата и придобивка е оборудвана с 6 цилиндров двигател с мощност 250 к.с., автоматична 6 степенна скоростна кутия Selespeed, специален кожен салон и всички възможни екстри включително DVD плеър и вграден телефон. Автомобилът бе доставен от официалния вносител на Alfa Romeo Милано Моторс, който в началото на тази година откри луксозен шоурум в столицата на булевард Цариградско шосе, непосредствено до Интер Експо център и хотел Експо. Автосалонът е съобразен изцяло с изискванията на фирмата производител. В него всички желаещи могат да се запознаят от близо с гамата на престижната италианска марка, която включва:

– Alfa 147 номинирана за „Автомобил на 2001г.” в Европа, която наскоро получи стилен фейслифт.

– Alfa GT номинирана за „Най-красив автомобил” за 2005г.* на форума Триенале в Милано.

– Alfa 166 представителна лимузина в луксозния клас

– Alfa Crosswagon впечатляващ “off road” с перманентно задвижване на 4-те колела и три диференциала, от които средният е поколение Torsen С.

Впечатляващ е фактът, че въпреки скорошната си поява на автомобилния пазар у нас за малко повече от половин година, Милано Моторс успя да продаде два пъти повече коли от марката в сравнение с презните две години взети заедно. Това недвусмислено говори за високия професионализъм и качествено обслужване на клиентите и превъзходните качества на красивата италианска марка.