Начало Автомобили Ford Kuga направи своята предпремиера на Автосалон Варна 2008

Ford Kuga направи своята предпремиера на Автосалон Варна 2008

321
0

Кросоувърът на Ford – Kuga направи своята предпремиера в първия ден от тазгодишното издание на Автосалон Варна.
Това е най-новият модел на Ford-Европа, с който автомобилната компания смело навлиза в сегмента на кросоувърите. Kuga веднага прави впечатление с атрактивния си външен вид, част от философията «кинетичен дизайн». «Мускулестата» и изваяна фигура, изтеглените назад фарове, повдигнатите трапецовидни радиаторни решетки безспорно го отличават на пътя. Kuga се предлага в два вида оборудване: Trend – с експресивни оранжеви или сини акценти, и Titanium – в съвременен „техно” стил. Автомобилът впечатлява и отвътре, където удоволствието също е гарантирано – максимален комфорт и удобство, нови цветове на вътрешния дизайн и безспорно качество.

По отношение на динамичните характеристики Kuga се задвижва от 2.0 литров Duratorq TDCi, със 136 к.с., 100 кВт дизелов двигател на Ford в съчетание с 6-степенна ръчна трансмисия, като в началото на другата година се очаква и автоматична скоростна кутия с бензинов двигател. Предлагат се два варианта на задвижване – 4×4 или само предно. Моделът е и с рекордно ниски за сегмента стойности на CO2 емисии – 169 г/км.

В рамките на Автомобилен салон Варна 2008 всички гости ще имат възможността да тестват автомобила, като освен него, на разположение за тест-драйв ще бъдат още Ford Focus Coupe-Cabriolet и Ford Mondeo.

Посетителите на салона ще могат да се възползват и от специалните ценови условия. Изключително атрактивна е офертата за Ford Fiesta – тя се предлага само за 18 990 лв. с ДДС с множество екстри, сред които климатик, ABS, централно заключване, 2 въздушни възглавници, фарове за мъгла, предни ел. стъкла и други.

Отново с много добро оборудване и 3 800 лв. отстъпка се предлага и Ford Fusion. За почитателите на хард рока е ексклузивният Focus Hard Rock, който е в лимитирана серия от 100 броя и се предлага с бонус оборудване на стойност 3 000 лв.

Внимание заслужава и новият Ford Mondeo. При закупуването на наличен на склад автомобил получавате безплатно каско за 1 година и оборотен автомобил при застрахователно събитие. Продължава и програмата „Оборотен автомобил” при закупуването на лекотоварните модели на Ford – Ford Transit и Ford Connect. Така ако автомобилът ви остане в сервиз за повече от 2 дни, Мото-Пфое осигурява безплатно заместващ.