Начало Автомобилни новини Ford предизвиква феновете си да измислят името на специална нова ограничена серия...

Ford предизвиква феновете си да измислят името на специална нова ограничена серия Puma ST

2030
0
Choose your #FordPumaST
Choose your #FordPumaST

Ford призовава феновете на спортните автомобили да помогнат при създаването на специална версия на хотхеча Puma ST, като гласуват в социалните медии за любимата си спецификация. Това ще стане чрез иновативна поредица от онлайн анкети.

За първи път Ford дава възможност на клиентите си да гласуват за дизайна на автомобил, който ще влезе в серийно производство. Потребители на Twitter и Instagram ще имат възможността между 1 и 10 юни т.г. да изберат набор от дизайнерски функции за лимитирана версия на първия спортен SUV на Ford Performance, предлаган в Европа.

Изборът на феновете ще бъде реализирани в окончателната спецификация за специалното издание Puma ST, което ще се  произвежда в завода на Ford в Крайова, Румъния, и ще може да се закупува по-късно тази година.

С гласуването си феновете на синия овал ще решат относно цветовите комбинации на елементи, като екстериорната боя на модела, надписи и стикери, вида на спирачните апарати, декоративните шевове на предпазните колани, както и да избират между наличието или липсата на специална маркировка на екстериора. Името на специалния модел също ще бъде решено от феновете.

Участниците ще могат да избират измежду алтернативи за всеки елемент, като всяко гласуване е отворено за 24 часа. Окончателната спецификация и името на специалното издание на Ford Puma ST ще бъдат обявени на 18 юни.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ford Europe (@fordeurope)