Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Галерия: Богатите, прочутите и партитата в Гран при на Монако

Галерия: Богатите, прочутите и партитата в Гран при на Монако

312
0

Гран при на Монако е уникална надпревара във Формула 1. Това е не само единственото състезание, което не плаща такса за участие в шампионата, но и единственото, където вниманието през уикенда е разделено между пилотите и известните им гости.

В неделя на грида и тази година бе претъпкано, като актрисата Камерън Диас например бе с около шест бодигарда. Тя бе заедно с Леонардо ди Каприо на партито на яхтата на TAG Heuer. Холивуд бе представен още от Майкъл Дъглас, Джордж Лукас, Рон Хауард, Дейвид Хаселхоф.

Модното шоу на Амбър Лаундж, организирано от сестрата на Еди Ървайн Соня, тази година бе с приятелки и съпруги на пилоти и шефове от спорта. Участваха и някои от самите състезатели – Валтери Ботас, Шарл Пик, Гийдо ван дер Гарде.

Особена атракция бяха и каските на решилите да направят специални шлемове за Монако пилоти. Жан-Ерик Верн например отдаде почит на френската легенда Франсоа Север и показа нова книга, посветена на сънародника му. Фернандо Алонсо бе събрал победите си под формата на пъзел. На шлема на Себастиан Фетел се мъдреше пищна дама по бански костюм, който изчезваше при достигане на определена температура на повърхността му и само няколко звездички запазваха приличието й. На Кими Райконен пък първо му забраниха, а след това разрешиха да запази надписа за Джеймс Хънт и световната му титла от 1976 г.