Начало Moto News GLOBUL ще подкрепи Мартин Чой и през 2012

GLOBUL ще подкрепи Мартин Чой и през 2012

109
0
Мартин Чой

GLOBUL ще подкрепи звездата на българския мотоциклетизъм Мартин Чой и екипа на GLOBUL Racing Team по време на цялата състезателна 2012 година. През този сезон Чой защитава забележителния си хеттрик от титли в клас SST 1000, извоювани през миналата година – на България, на Европа и на Източна Европа. Мартин вече започна с второ място в Словакия участието си в Европейския шампионат „Алпе Адрия“, а на 20 май на пистата в Долна Митрополия край Плевен ще кара в първи кръг от Националния шампионат.

И през този сезон асът на GLOBUL Racing Team се състезава с мотоциклет BMV S 1000 RR, който е изцяло реновиран и с нова цветова схема. Като част от споразумението за партньорство, запазената марка на GLOBUL присъства върху мотоциклетите и екипите на състезателите – Мартин Чой и съотборника му Михаил Иванов. В рамките на патньорството си с GLOBUL, Чой участва също така в рекламни кампании и други инициативи на оператора.

По повод новия сезон, главният търговски директор на GLOBUL г-н Николаос Хумис подари на популярния пистов пилот мобилен апарат Nokia Lumia 710 с пожелание за успех в предстоящите състезания.
За нас е чест да си партнираме с един от най-успешните български състезатели по мотоциклетизъм на писта – Мартин Чой, който през последните години постигна забележителни резултати. Уверени сме във високия професионализъм и талант на Мартин, и пожелаваме на GLOBUL Racing Team много нови победи през този сезон.“ – заяви г-н Хумис.

Благодарен съм на GLOBUL за подкрепата и ползотворното ни сътрудничество, което е стимул за мен и за отбора да продължим напред. Горди сме, че компания като GLOBUL застана зад нас и ни подкрепи, защото това е начин да се подпомогне развитието на мотоциклетния спорт в България като цяло.“ – коментира Мартин Чой.

Партньорството между GLOBUL и Мартин Чой датира от 2011 г., която бе изключително успешна за талантливия пилот. В кариерата си до момента 28-годишният Чой вече има над 20 шампионски титли.